Hjem » Multigym og kabelapparater » Impulse Adjust Hi/Lo Pulley IT9525
Impulse Adjust Hi/Lo Pulley IT9525

Impulse Adjust Hi/Lo Pulley IT9525 - Test, priser og erfaringer

Impulse

Sammenlign priser, kundenes erfaringer og tester

Se beste tilbud

Priser

Impulse Adjust Hi/Lo Pulley IT9525
Ikke på lager

Beskrivelse

IT9525 er et frittstående treningsapparat som har gjennomgått betydelig utvikling over tid. Denne modellen er utstyrt med to trekkapparater som er koblet til en tverrstang, noe som gir mulighet for en cableross med chins-grep integrert i stangen.

Stabilitet og Justering

Apparatet har en bred base som sikrer god stabilitet, og det er utstyrt med justerbare gummiføtter for å tilpasse seg ujevne gulvflater. Rammen er konstruert av 3 mm stål og har en pulverlakkert overflate som gir beskyttelse mot rust.

Brukervennlighet

To robuste sidegrep gjør det lettere å opprettholde balansen under trening, noe som bidrar til en mer effektiv økt. Remhjulet kan enkelt justeres fra bunnen til toppen med én hånd, og det kan plasseres i enhver høyde opp til 1785 mm. Treningsvinkelen kan tilpasses fra 1 til 36 grader, slik at brukeren kan finne den mest komfortable posisjonen.

Vektmagasin og Allsidighet

Vektmagasinene har en kapasitet på 2 x 134 kg, med en minimumsvekt på bare 2,5 kg, noe som gjør det mulig å trene både med lette og tunge vekter. Vektpakken består av solide stålskiver med en tykkelse på 19 mm.

Bruksområder

Dette apparatet er ideelt for en rekke bruksområder, inkludert treningssentre, hoteller, borettslag, skoler, institusjoner og idrettsforeninger. Det er designet for å ha lang levetid og tåle hyppig bruk.

Kundeanmeldelser

For øyeblikket er det ingen kundeanmeldelser av dette produktet

Eksperttester

For øyeblikket er det ingen eksperttester av dette produktet