Hjem » Romaskin » Xebex Airplus V2bt
Xebex  Airplus V2bt

Xebex Airplus V2bt - Test, priser og erfaringer

Xebex
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
5 av 5 basert på 3 anmeldelser

Sammenlign priser, kundenes erfaringer og tester

Se beste tilbud

Priser

Xebex Romaskin Airplus V2bt
På lager

Spesifikasjoner

  • Merke: Xebex
  • Innebygd treningscomputer: Ja
  • Pulsmåler: Ja
  • Transporthjul: Ja
  • Sammenleggbar: Ja
  • Vekt: 50.0 kg
  • Maksimal brukervekt: 225.0 kg
  • Lengde: 254.0 cm
  • Høyde: 114.0 cm
  • Bredde: 51.0 cm

Beskrivelse

Xebex Romaskin Airplus V2BT er en imponerende maskin som har fått mye oppmerksomhet i markedet, spesielt når det gjelder å konkurrere med kjente merker. Den gir en roopplevelse som er svært lik den man finner på toppmodeller, samtidig som den tilbyr utmerket byggekvalitet.

Motstandssystem

Maskinen kombinerer luftmotstand med muligheten for manuell justering av magnetmotstand, som har åtte ulike nivåer. Dette gir brukeren fleksibilitet til å tilpasse motstanden etter eget behov, noe som er ideelt for spesifikke styrkeøvelser.

Avansert dataskjerm

Den leveres med en moderne dataskjerm som har fargekoder for å vise puls og watt, samt separate visninger for luft- og magnetmotstand. Denne skjermen inkluderer også intervallprogrammer og målsettingsalternativer, noe som gjør treningen mer motiverende.

Koble til og dele opplevelser

Med «Smart Connect» Bluetooth-teknologi kan brukeren koble seg til apper som Kinomap, hvor man kan oppleve roing i forskjellige miljøer verden over. Den støtter også ANT+ for tilkobling av pulsbelte, noe som gir ekstra muligheter for å overvåke treningsintensiteten.

Robust design og enkel oppbevaring

Xebex Romaskin Airplus V2BT er designet for å tåle hard bruk over tid og har blitt testet for å sikre at den holder i minst én million åretak. Den kan lett foldes sammen og flyttes ved hjelp av hjul, og er klar til bruk på bare fem sekunder med automatisk oppstart av dataskjermen.

Som en oppgradert versjon av Xebex Romaskin V2BT, beholder denne modellen de samme solide egenskapene, men med forbedringer som økt motstandsmulighet og en mer avansert skjermløsning. Med denne romaskinen får du et omfattende treningsverktøy som er både funksjonelt og inspirerende.

Kundeanmeldelser

star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
5 av 5 basert på 3 anmeldelser

Eksperttester

For øyeblikket er det ingen eksperttester av dette produktet