Hjem » Ergometersykkel » Schwinn 590R Recumbent
Schwinn 590R Recumbent

Schwinn 590R Recumbent - Test, priser og erfaringer

Schwinn

Sammenlign priser, kundenes erfaringer og tester

Se beste tilbud

Priser

Schwinn 590R Recumbent Bike
På lager

Spesifikasjoner

  • Merke: Schwinn
  • Pulsmåler: Ja
  • Transporthjul: Ja
  • Vekt: 50 kg
  • Maksimal brukervekt: 150 kg
  • Lengde: 169 cm
  • Høyde: 119 cm
  • Bredde: 67 cm

Beskrivelse

Dette produktet er en avansert datastyrt treningssykkel som tilbyr en rekke funksjoner for en effektiv treningsopplevelse. Med en magnetmotstandssystem og en kompakt størrelse på 169 x 67 x 119 cm, veier den 50 kg og har en maksimal brukervekt på 150 kg.

Konsoll og skjerm

Sykkelen er utstyrt med en 7-tommers LCD-skjerm som gir deg tilgang til ulike målefunksjoner. Du kan enkelt følge med på tid, distanse, hastighet, intervaller, kaloriforbruk, puls, tråkkfrekvens og motstandsnivåer. I tillegg har den 13 innebygde treningsprogrammer, og med JRNY-appen kan du få tilgang til nesten uendelige variasjoner.

Konnektivitet og lyd

Med Bluetooth-tilkobling og en USB-ladeport kan du enkelt koble til enheter og lade dem mens du trener. Sykkelen har også innebygde Bluetooth-høyttalere, slik at du kan nyte musikk eller følge med på instruksjoner under treningsøkten. Nye brukere får 1 års gratis medlemskap i JRNY.

Komfort og brukervennlighet

For optimal komfort er setet justerbart og godt ventilert, noe som sikrer en behagelig opplevelse uansett treningsintensitet. Pedalene er vektbalanserte og har stropper for ekstra sikkerhet. I tillegg er det støtte for nettbrett og en praktisk flaskeholder.

Transport og oppbevaring

Sykkelen er designet med transporthjul og håndtak, noe som gjør det enkelt å flytte den rundt i hjemmet. Dette gjør den til et praktisk valg for alle som ønsker å trene hjemme.

Kundeanmeldelser

For øyeblikket er det ingen kundeanmeldelser av dette produktet

Eksperttester

For øyeblikket er det ingen eksperttester av dette produktet