Hjem » Stepmaskin » StairMaster 8 Series FreeClimber 10" Display
StairMaster 8 Series FreeClimber 10" Display

StairMaster 8 Series FreeClimber 10" Display - Test, priser og erfaringer

StairMaster

Sammenlign priser, kundenes erfaringer og tester

Se beste tilbud

Priser

StairMaster 8 Series FreeClimber 10" Display Stepmaskin
Ikke på lager

Spesifikasjoner

  • Merke: StairMaster
  • Maksimal brukervekt: 159 kg
  • Lengde: 110 cm
  • Høyde: 173 cm
  • Bredde: 69 cm

Beskrivelse

StairMaster har i over 30 år vært ledende innen utviklingen av step- og trappemaskiner, og deres nyeste modell, FreeClimber, er intet unntak. Denne maskinen er designet for å gi en behagelig treningsopplevelse, takket være en bevegelsesbane med innebygd støtdemping som fremmer en naturlig og flytende bevegelse.

Moderne teknologi

FreeClimber er utstyrt med en LCD-skjerm, men det finnes også alternativer med større berøringsskjermer på 10 eller 15 tommer. Med OpenHub-teknologi får brukerne tilgang til en rekke underholdningsmuligheter og treningssporingsfunksjoner, noe som gjør treningen mer engasjerende.

Variert treningsopplevelse

Maskinen tilbyr et bredt spekter av treningsprogrammer, inkludert Quick Start, Manual, Fat Burner, Speed Intervals og Heart Rate Zone, for å nevne noen. Den har også Bluetooth-funksjonalitet som lar deg koble til enheter for å spore treningsøktene dine. Konsollen er kompatibel med både Apple Watch og Galaxy Watch via NFC-teknologi.

Praktiske funksjoner

FreeClimber har pulsmåling både via kontaktflater og trådløst, selv om et pulsbeltet må kjøpes separat. Den inkluderer en USB-port for lading av smarttelefoner og nettbrett, samt mulighet for strømming via HDMI med ekstrautstyr. Maskinen er også kompatibel med tablet-holdere og har oppbevaringsplasser for vannflasker og personlige eiendeler. I tillegg kan ventilasjonen justeres for å sikre en behagelig treningsopplevelse.

Kundeanmeldelser

For øyeblikket er det ingen kundeanmeldelser av dette produktet

Eksperttester

For øyeblikket er det ingen eksperttester av dette produktet