Hjem » Stepmaskin » Intenza 450Ci2S
Intenza 450Ci2S

Intenza 450Ci2S - Test, priser og erfaringer

Intenza

Sammenlign priser, kundenes erfaringer og tester

Se beste tilbud

Priser

Intenza 450Ci2S Trappemaskin
Ikke på lager

Spesifikasjoner

  • Merke: Intenza
  • Vekt: 316 kg
  • Maksimal brukervekt: 181 kg
  • Lengde: 193 cm
  • Høyde: 213 cm
  • Bredde: 86 cm

Beskrivelse

Escalate fra Intenza 450-serien er utstyrt med den nyeste i2-konsollen, som har en imponerende 12-tommers LCD-skjerm. Både trappemaskinen og konsollen er designet med Intenzas stilrene og moderne estetikk, som også legger vekt på en brukervennlig opplevelse.

Intuitiv Brukeropplevelse

Uni-Dial™-knappen, som er plassert sentralt på konsollen, gir brukeren muligheten til å navigere gjennom alle funksjoner og innstillinger ved å dreie på knappen. Med i-serien fra Intenza får du samme høye kvalitetsstandard som er kjent fra e-serien, kombinert med utstyr som er både detaljorientert og lett å vedlikeholde.

Variert Treningsopplevelse

Den stilige i2S-konsollen har en fargerik 12-tommers LCD-skjerm og Uni-Dial™-knappen, som gjør det enkelt å veksle mellom de ulike valgene på skjermen. Brukeren kan velge mellom hele 34 treningsprogrammer fordelt på seks ulike kategorier, noe som gir mange muligheter for variert trening og tester.

Tilpasning og Oppdateringer

I tillegg kan man laste opp opptil 10 forskjellige skjermsparere, som kan brukes til å formidle ulike budskap til medlemmene. Programvaren kan enkelt oppdateres via en USB-stasjon eller ved hjelp av Wi-Fi-tilkobling.

Smart Diagnostikk

Intenza i2-konsollen gir også tilgang til InCare™ Online-funksjonen, som gjør at maskinen automatisk kan oppdage når det er behov for service, og diagnostiske data kan sendes via Wi-Fi.

Kundeanmeldelser

For øyeblikket er det ingen kundeanmeldelser av dette produktet

Eksperttester

For øyeblikket er det ingen eksperttester av dette produktet