Hjem » Multigym og kabelapparater » CENTR 3 Home Gym Functional Trainer
CENTR 3 Home Gym Functional Trainer

CENTR 3 Home Gym Functional Trainer - Test, priser og erfaringer

CENTR

Sammenlign priser, kundenes erfaringer og tester

Se beste tilbud

Priser

CENTR 3 Home Gym Functional Trainer
På lager

Beskrivelse

Det innovative hjemmegymmet tilbyr en kombinasjon av en funksjonell kabelmaskin og en Selectorized Smith-maskin, designet for å gi deg en omfattende treningsopplevelse. Med sitt strømlinjeformede utseende, gir denne enheten mulighet for både dynamiske bevegelser og tradisjonelle løft, noe som gjør den ideell for alle typer trening.

Funksjoner og Design

Hjemmegymmet er utstyrt med to vektstabler som hver veier 75 kg, noe som gir en total vektkapasitet på 150 kg. Det unike remskivesystemet sikrer en jevn og friksjonsfri bevegelse, noe som er essensielt for en effektiv treningsøkt. Med 30 justerbare vertikale posisjoner på de svingbare remskivene, kan brukeren utføre et bredt spekter av øvelser med stor bevegelsesfrihet.

Selectorized Smith Bar

Den patenterte Selectorized Smith Bar gir en tryggere opplevelse enn tradisjonelle Smith-stenger, og tillater brukeren å bytte mellom øvelser raskt og effektivt. Denne løsningen eliminerer behovet for å laste tunge vekter manuelt, og gir en maks løftekapasitet på 163 kg gjennom et innovativt vekttilleggssystem som er både sikkert og kontrollert.

Allsidighet og Tilbehør

Med mulighet for å utføre knebøy eller kombinere med en treningsbenk for pressøvelser, er dette gymmet designet for å møte alle dine treningsbehov. Den robuste stålkonstruksjonen, sammen med industrielle kabler og en 9 kg Smith-stang, sikrer holdbarhet og stabilitet. Gymmet leveres også med en rekke tilbehør, inkludert D-håndtak, triceps-rep, curl-stang, ankelrem, og ekstra vekter, som alle bidrar til en variert treningsopplevelse.

Spesifikasjoner

Med en maksimal brukervekt på 136 kg og en vektmultiplikator som dobler motstanden ved bruk av Smith-stangen, er dette hjemmegymmet både kraftig og effektivt. Den innebygde oppbevaringsløsningen for benk og tilbehør samt en holder for nettbrett gjør det enkelt å organisere treningsområdet. Målene for gymmet er 213 cm høyde, 150 cm bredde og 117 cm dybde, med en totalvekt på 286 kg.

Kundeanmeldelser

For øyeblikket er det ingen kundeanmeldelser av dette produktet

Eksperttester

For øyeblikket er det ingen eksperttester av dette produktet