Hjem » Stepmaskin » Impulse Stair Climber 700
Impulse Stair Climber 700

Impulse Stair Climber 700 - Test, priser og erfaringer

Impulse

Sammenlign priser, kundenes erfaringer og tester

Se beste tilbud

Priser

Impulse Stair Climber 700
Ikke på lager

Beskrivelse

Trappemaskinen XSC700 er en effektiv kondisjonsmaskin som er konstruert for langvarig bruk. Den er designet med fokus på sikkerhet og skånsomhet, noe som gjør den ideell for daglig trening. Trappetrinnene har en høyde på 201 mm og er dekket med PP-materiale, som gir et godt grep og reduserer støy fra trinnene.

Praktiske funksjoner

Maskinen har et gult rullehjul plassert mellom pulshåndtakene, som gjør det enkelt å justere hastigheten under treningsøkten. De lange håndtakene som strekker seg langs hele maskinen gir ekstra stabilitet og trygghet. En infrarød sensor er integrert for automatisk stopp, noe som bidrar til sikkerheten ved å slå av maskinen hvis brukeren er i ferd med å miste balansen.

Enkel transport og bruk

For enkel flytting er det transporthjul plassert foran, og det følger med ekstra fotplater som gjør det lettere å komme opp på maskinen. Dette gir en smidig opplevelse for brukeren.

Tekniske spesifikasjoner

Maskinen har en bremsekraft på 700 W og kan håndtere en maksimal brukervekt på 160 kg. Den tilbyr både håndpuls og mulighet for trådløs pulsmåling. Målene er 1421x928x2248 mm, og den krever en strømtilkobling på 10A. Motstanden er magnetisk og fungerer på 240V, med 20 nivåer tilgjengelig.

Ytelse og programmer

Trappemaskinen har en hastighet som varierer mellom 25-158 trinn per minutt, med en trinnlengde på 559 mm, dybde på 254 mm og høyde på 202 mm. Den LED-baserte måleren viser informasjon som tid, trinn, kalorier, hastighet, puls og motstandsnivåer.

Maskinen tilbyr flere treningsprogrammer, inkludert Quick Start og intervallprogrammer, samt målprogrammer for tid, distanse og kaloriforbruk. Det finnes også HRC-programmer for hjertefrekvensmål og tilpassede programmer for distanse og klatring. I tillegg har maskinen en trådløs lader for telefon og en praktisk koppholder.

Kundeanmeldelser

For øyeblikket er det ingen kundeanmeldelser av dette produktet

Eksperttester

For øyeblikket er det ingen eksperttester av dette produktet