Hjem » Multigym og kabelapparater » Kraftmark Multi Functional Machine
Kraftmark Multi Functional Machine

Kraftmark Multi Functional Machine - Test, priser og erfaringer

Kraftmark

Sammenlign priser, kundenes erfaringer og tester

Se beste tilbud

Priser

Kraftmark Multi Functional Machine
På lager

Beskrivelse

For de som ønsker å etablere et fullt utrustet treningsstudio på et begrenset område, er denne allsidige treningsmaskinen en ideell løsning. Den er designet for å håndtere intensiv bruk og passer perfekt i et kommersielt treningsmiljø. Her kan man gjennomføre en helkroppstrening, og de fleste muskelgruppene kan trenes uten å måtte flytte seg fra stedet, da alt er samlet innenfor samme enhet.

Funksjonalitet og design

Maskinen har seks vektstativer som er tilpasset for bruk av ekte bumpervekter i full størrelse, samt to holdere for internasjonale vektstenger. I tillegg er det en praktisk rammestolpe på baksiden for oppbevaring av tilbehør, noe som bidrar til et ryddig treningsområde.

Justerbare grep og tilbehør

Den inneholder justerbare chins-grep som kan tilpasses i bredde og roteres for å gi den beste treningsposisjonen. Runde grep er også inkludert for de som ønsker å utfordre seg selv med chins-øvelser. For å variere treningen ytterligere, finnes det et feste for powerband.

Sikkerhet og komfort

Når man trener med frivekter, er tilbehør som J-hook og sikkerhetsarmer essensielle for sikkerheten. Det er også en fotstøtte tilgjengelig for rotrening, samt sete og lårstøtte for nedtrekksøvelser. Maskinen har to vektmagasiner på 100 kg hver, som gir mulighet for effektiv vekttrening.

Kabeltrekk og profesjonelle komponenter

Den justerbare kabeltrekken har en utveksling på 1:2, mens kabeltrekken i den øvre delen har en utveksling på 1:1. Med aluminium trinsehjul, som er standard i profesjonelle treningsmaskiner, er dette et utmerket valg for både nybegynnere og erfarne utøvere.

Kundeanmeldelser

For øyeblikket er det ingen kundeanmeldelser av dette produktet

Eksperttester

For øyeblikket er det ingen eksperttester av dette produktet