Hjem » Multigym og kabelapparater » Master Fitness Multirack X16, Power rack
Master Fitness Multirack X16, Power rack

Master Fitness Multirack X16, Power rack - Test, priser og erfaringer

Master Fitness

Sammenlign priser, kundenes erfaringer og tester

Se beste tilbud

Priser

Master Fitness Multirack X16, Power rack
På lager

Beskrivelse

X16 multimaskin er designet for å tilby en rekke treningsmuligheter, noe som gjør den ideell for variert trening. Denne maskinen er kompatibel med 50 mm vektskiver, og har i tillegg en praktisk lagringsløsning for frie vekter på baksiden.

Med doble vaiere og remskiver sikrer maskinen jevne bevegelser og en optimal fordeling av vekten under trening. Den kommer også med avtakbare dips-grep som gir flere grep-alternativer. Rammen er laget av hard krom og inkluderer både J-krok og lange sikkerhetsarmer, noe som gjør det enkelt å bruke en løs vektstang.

Variert Trening

Maskinen har flere grep for chins, som gir mulighet for variasjon i treningen. Smith-stangen er lett og har en grepsdiameter på 30 mm, noe som gjør den komfortabel å bruke. I den nedre delen finner man en solid stålplate på 5 mm, som gir støtte under øvelser som rotrening.

Praktiske Funksjoner

Baksiden av maskinen har en oppbevaringshylse for en løs vektstang, noe som bidrar til et organisert treningsmiljø. X16 kan også suppleres med flere moduler, inkludert Leg Press, Lat Seat med benruller, Jammer Arm og Monolift, for å utvide treningsmulighetene ytterligere.

Spesifikasjoner

Maskinens dimensjoner er 199 cm i lengde, 170 cm i bredde og 230 cm i høyde. Den har en maksimal brukervekt på 365 kg, hvorav maks belastning på smith-stangen er 250 kg. J-hook har en maksimal belastning på 250 kg, mens sikkerhetsarmene tåler opp til 60 kg.

Kundeanmeldelser

For øyeblikket er det ingen kundeanmeldelser av dette produktet

Eksperttester

For øyeblikket er det ingen eksperttester av dette produktet