Hjem » Ergometersykkel » Hammer Sport Cardio T3
Hammer Sport Cardio T3

Hammer Sport Cardio T3 - Test, priser og erfaringer

Hammer
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
3.5 av 5 basert på 2 anmeldelser

Sammenlign priser, kundenes erfaringer og tester

Se beste tilbud

Priser

Hammer Sport Cardio T3
På lager

Spesifikasjoner

  • Merke: Hammer
  • Svinghjul: 6 kg
  • Innebygd treningscomputer: Ja
  • Pulsmåler: Ja
  • Transporthjul: Ja
  • Sammenleggbar: Nei
  • Vekt: 24 kg
  • Maksimal brukervekt: 110 kg
  • Lengde: 90 cm
  • Høyde: 137 cm
  • Bredde: 46 cm

Beskrivelse

For deg som ønsker å trene hjemme med stil og komfort, finnes det en utmerket løsning. Denne treningssykkelen er designet for å hjelpe deg med å forbedre kondisjonen eller redusere vekten, samtidig som den gir en behagelig opplevelse. Med muligheten for både manuell og automatisk justering av motstanden, kan du enkelt tilpasse treningen etter dine behov.

Optimal ytelse og brukervennlighet

Treningssykkelen er utstyrt med en 6 kg svingvekt og et elektronisk magnetisk bremsesystem, som sikrer en jevn og stabil rotasjon. Du kan justere både styret og setet for å finne den perfekte posisjonen, uansett kroppshøyde. Den er også enkel å flytte takket være de praktiske transporthjulene, noe som gjør det lett å sette den opp hvor som helst.

Uavhengig av strøm

En av de store fordelene med denne modellen er at den ikke trenger strøm for å fungere. Dette gir deg friheten til å trene hvor som helst, uten å måtte tenke på tilgjengeligheten av stikkontakter.

Holdbarhet og kvalitet

Med en utholdenhetstest som overstiger 100.000 omdreininger, kan du være trygg på at denne treningssykkelen er bygget for langvarig bruk. Alle tekniske komponenter, inkludert elektronikk og kulelager, er av høy kvalitet og designet for intensiv trening.

Tilpasset motstand for alle nivåer

Du kan starte med lav motstand og gradvis øke intensiteten, noe som er ideelt for eldre eller for rehabilitering etter skader. Med åtte motstandsnivåer som enkelt kan justeres, kan du tilpasse treningen etter egen kapasitet.

Effektiv kondisjonstrening

Datamaskinen på sykkelen gir deg muligheten til å overvåke kondisjonsnivået ditt. Den vurderer hvor raskt pulsen din normaliseres etter trening, noe som gir deg en indikasjon på din fysiske form. Dette motiverer deg til å forbedre deg, med en rangering fra 1 til 6.

Brukervennlig datamaskin

Den brukervennlige datamaskinen har intuitive menyer som gjør det enkelt å navigere, selv for de uten datakunnskaper. Du slipper å bruke tid på kompliserte bruksanvisninger og kan raskt komme i gang med treningen. Den klare LCD-skjermen viser alle relevante treningsdata på en lettfattelig måte.

Multimediaopplevelse under trening

Med treningsappen BitGym kan du forvandle treningsøkten til en spennende opplevelse. Velg mellom ulike sykkelruter fra hele verden og se videoene på nettbrettet eller smarttelefonen din. Du kan også lytte til musikk eller se filmer mens du trener, takket være den integrerte holderen for enhetene dine.

Komfort under lange treningsøkter

Sadelens ekstra polstring gir en behagelig sitteopplevelse, selv under lengre økter. Den ergonomiske utformingen reduserer ubehagelig friksjon, slik at du kan fokusere fullt ut på treningen.

Overvåk pulsen din

For å oppnå treningsmålene dine er det viktig å følge med på pulsen. Håndtakene er utstyrt med pulsmålere, slik at du kan holde oversikt over hjertefrekvensen din under treningen.

Stille og behagelig trening

Det vedlikeholdsfrie bremsesystemet og den tunge svingvekten sikrer en stille treningsopplevelse, noe som er perfekt for å trene hjemme uten å forstyrre andre. Dette gjør den ideell for kveldsøkter eller når du vil se på TV samtidig.

Justerbar for optimal komfort

Du kan enkelt justere håndtakene for å finne en posisjon som er behagelig for deg, enten du foretrekker en avslappet eller mer aktiv stilling. Setehøyden kan også tilpasses for personer i ulike høyder, noe som gjør den perfekt for hele familien.

Trygg og stabil trening

Pedalene har en sklisikker overflate og justerbare stropper for ekstra sikkerhet. Sykkelen er designet med fire støttepunkter for stabilitet, selv på ujevne overflater, og den robuste rammen gir en trygg treningsopplevelse.

Kundeanmeldelser

star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
3.5 av 5 basert på 2 anmeldelser

Eksperttester

For øyeblikket er det ingen eksperttester av dette produktet