Hjem » Stakemaskin » Concept2 SkiErg Wall
Concept2 SkiErg Wall

Concept2 SkiErg Wall - Test, priser og erfaringer

Concept2

Sammenlign priser, kundenes erfaringer og tester

Se beste tilbud

Priser

Concept 2 SkiErg Wall
På lager

Spesifikasjoner

  • Merke: Concept2
  • Innebygd treningscomputer: Ja
  • Trådløs pulsmottaker: Ja
  • Vekt: 21 kg
  • Lengde: 132 cm
  • Høyde: 216 cm
  • Bredde: 61 cm

Beskrivelse

Concept 2 SkiErg Wall er en veggmontert treningsenhet som også kommer i en frittstående versjon. Denne innovative apparatet tilbyr en svært effektiv treningsopplevelse som etterligner bevegelsene fra langrenn, og gir deg muligheten til å styrke både utholdenhet og muskulatur i ben, armer og kjerne.

Allsidig trening for alle nivåer

SkiErg er designet for brukere på alle ferdighetsnivåer, fra eliteutøvere som ønsker å forbedre sine innendørsøkter, til nybegynnere som ønsker å komme i form før skisessongen. Med den avanserte PM5-monitoren kan du enkelt følge med på prestasjonene dine. Den bakgrunnsbelyste skjermen gir deg en klar oversikt over fremgangen din og mulighet til å sammenligne resultatene med andre.

Tilpasset motstand og komfort

En praktisk regulator lar deg justere motstandsnivået raskt, slik at du kan simulere forskjellige terrengforhold. SkiErg er utstyrt med ergonomiske håndtak som gir et stabilt og komfortabelt grep, selv når treningsøkten blir intensiv. I tillegg er det mulig å bruke trådløs pulsmåling ved å koble til et pulsbelte.

Brukt av profesjonelle utøvere

I Østersund, ved Nationellt Vintersportcentrum, benytter Sveriges fremste langrennsløpere og skiskyttere SkiErg for trening og testing. Ifølge professor H-C Holmberg, som leder forskningen ved senteret, er dette apparatet en utmerket representasjon av de faktiske bevegelsene som kreves for staking, og det gir verdifull tilbakemelding på kraftutvikling under ulike treningsforhold.

Kundeanmeldelser

For øyeblikket er det ingen kundeanmeldelser av dette produktet

Eksperttester

For øyeblikket er det ingen eksperttester av dette produktet