Hjem » Stakemaskin » Abilica XC-Mill 2700
Abilica XC-Mill 2700

Abilica XC-Mill 2700 - Test, priser og erfaringer

Abilica

Sammenlign priser, kundenes erfaringer og tester

Se beste tilbud

Priser

Abilica XC-Mill 2700
Ikke på lager

Spesifikasjoner

  • Merke: Abilica
  • Antall motstandsnivåer: 15
  • Innebygd treningscomputer: Ja
  • Antall treningsprogrammer: 9
  • Trådløs pulsmottaker: Ja
  • Vekt: 220 kg
  • Maksimal brukervekt: 300 kg
  • Lengde: 300 cm
  • Høyde: 143 cm
  • Bredde: 120 cm

Beskrivelse

Abilica XC-Mill 2700 er en avansert tredemølle designet for å imøtekomme behovene til både rulleskiløpere, syklister og løpere. Med en imponerende maksimalhastighet på 30 km/t og mulighet for en stigning på opptil 15%, gir denne tredemøllen deg muligheten til å gjennomføre utfordrende stakeintervaller og klatretrening som overgår mange av de kjente klatringene i sykkelritt som Tour de France.

Utviklet i samarbeid med eksperter

Produktet er utviklet i nært samarbeid med den anerkjente langrennsløperen Johannes Høstflot Klæbo, og treningsprogrammet er utarbeidet av Olympiatoppen. Det er også verdt å merke seg at 15 utøvere fra Ski VM i Oberstdorf har denne tredemøllen hjemme, og de har oppnådd imponerende resultater med totalt 16 medaljer.

Allsidig trening for ulike aktiviteter

Abilica XC-Mill 2700 er en spesialtredemølle som kan brukes til tre forskjellige treningsformer: stakemølle for rulleski og elghufs, sykkelmølle for både terrengsykkel og racer, samt en tredemølle for løping. Den er designet for både individuell trening og coaching, og kommer med et intuitivt display som lar deg justere hastighet og stigning enkelt.

Praktiske funksjoner

Tredemøllen har også spesialknapper for coaching på siden, samt mulighet for å feste en pulsklokke for mer effektiv overvåking av treningen. Med innebygde funksjoner for hastighets- og stigningsjustering, kan du enkelt tilpasse treningen underveis. Nødstoppfunksjonen er tilgjengelig både på kontrollpanelet og på sidene av tredemøllen for ekstra sikkerhet.

Optimal for teknikktrening

For langrenn og randonee er Abilica XC-Mill 2700 ideell for teknikktrening, med en topphastighet på 30 km/t. For å gjenskape vinterforholdene anbefales det å bruke nivå 3 og 4 på stigningen. Det er viktig å bruke spesialtilpassede pigger på stavene for best mulig opplevelse.

Tilpasset sykling og løping

Når det gjelder sykling, kan både terreng- og racersykler brukes uten behov for dekkbytte, så lenge piggdekk unngås. Denne tredemøllen er en utmerket investering for treningsrom, idrettsklubber og treningssentre, takket være sin robuste konstruksjon som tåler hyppig bruk. Den er også populær blant utøvere ved Norges Toppidrettsgymnas Sykkel i Kongsvinger.

Romslig løpeflate

Med en generøs løpeflate på 100 cm i bredden og 250 cm i lengden, er det mulig for to personer å løpe samtidig. Dette gir en sosial dimensjon til treningen, samtidig som man kan fokusere på utholdenhet og styrke gjennom bakkedrag.

Plassering og garanti

For optimal bruk av Abilica XC-Mill 2700, er det viktig å ta hensyn til høydekrav under taket. Tredemøllen har en høyde på 26 cm ved stigning 0, og det anbefales å legge til cirka 40 cm til din egen høyde for bruk på 15% stigning. Husk også å ta høyden på rulleskiene i betraktning.

Garantiordningen for privatpersoner inkluderer 1 års dekning for slitasjedeler, 2 år for mekaniske deler, og 5 år for ramme og motor. For bedrifter er garantien noe kortere. Det finnes også monteringsvideoer tilgjengelig for de som ønsker veiledning i oppsettet.

Kundeanmeldelser

For øyeblikket er det ingen kundeanmeldelser av dette produktet

Eksperttester

For øyeblikket er det ingen eksperttester av dette produktet