Hjem » Multigym og kabelapparater » Inspire fitness M2
Inspire fitness M2

Inspire fitness M2 - Test, priser og erfaringer

Inspire Fitness
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
4.5 av 5 basert på 7 anmeldelser

Sammenlign priser, kundenes erfaringer og tester

Se beste tilbud

Priser

Inspire fitness M2 Multigym
På lager

Beskrivelse

Inspire M2 Multigym er en kompakt treningsløsning med et stilrent og funksjonelt design, som gir mulighet for både faste og frie pressøvelser for å sikre en variert treningsrutine.

Innovative pressarmer

De unike pressarmene er konstruert for å gi 20 % ekstra motstand i tillegg til vektmagasinet, takket være deres smarte plassering. Dette gir en mer effektiv treningsopplevelse. Spesielle stropper for brystøvelser, som peck deck, er plassert strategisk utenfor håndtaket. Denne utformingen reduserer belastningen på skuldrenes rotator, noe som er spesielt viktig i begynnelsen av bevegelsen når risikoen for skade er høyest. Motstanden øker gradvis gjennom bevegelsen, noe som gjør det mer skånsomt for skulderleddene.

Effektiv bentrening

Benvippen for leg curl og hamstringtrening er designet for å gi en lengre bevegelsesbane enn hva som er vanlig i andre multigym. Denne funksjonen lar deg trene bakside lår fra en helt strakt posisjon, noe som er både uvanlig og svært effektivt.

Plassbesparende og inspirerende

For de som ønsker en effektiv treningsopplevelse på et begrenset areal, er Inspire M2 Multigym det ideelle valget. Enten du er nybegynner eller en erfaren atlet, vil M2 motivere og inspirere deg til å nå dine treningsmål. Det er lettere å oppnå resultater med utstyr som både ser bra ut og fungerer optimalt.

Langvarig kvalitet

Alle komponenter har en begrenset livstidsgaranti, noe som betyr at de kan byttes ut ved skader, forutsatt at apparatet brukes under normale forhold og oppbevares på en trygg måte.

Kundeanmeldelser

star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
4.5 av 5 basert på 7 anmeldelser

Eksperttester

For øyeblikket er det ingen eksperttester av dette produktet