Hjem » Tester » Romaskin Test: Rangering av de beste romaskinene

Romaskin Test: Rangering av de beste romaskinene

romaskin

Stadig flere velger å investere i en romaskin til hjemmegymmet. I vår test får du en oppdatert rangering av de beste romaskinene på markedet.

Det er ikke uten grunn at romaskiner stadig blir mer populære. Med en romaskin får du en knallgod treningsøkt, med en kombinasjon av både styrke- og kondisjonstrening.

Å vite hvilken romaskin man bør velge er likevel ikke nødvendigvis så enkelt. Det finnes utallige tester og kundeanmeldelser på nett, og det kan være vanskelig å finne frem til hvilken romaskin man faktisk bør velge.

I denne testen gir vi deg derfor en enkel oversikt over de beste romaskinene på det norske markedet – basert på både kundeanmeldelser, eksperttester og egenskaper for produktene.

Test av romaskiner: De beste til hjemmebruk

Oppsummert er dette rangeringen av romaskinene som inngår i vår test. Lenkene i listen tar deg videre til nettbutikken som har romaskinen inne på lager til best pris.

  1. Infiniti R70
  2. Concept2 RowErg PM5
  3. Masterfit TP 900
  4. Abilica WinRower 2.0
  5. Xebex V2bt
  6. Abilica Premium Row 90
  7. Masterfit W Rower 400
  8. Abilica Rower 40
  9. First Degree Fitness Apollo Plus
  10. inSPORTline Ocean

arrow-downSlik rangeres produktene

Vår pris- og testrobot jobber døgnet rundt for å hente ut oppdaterte kundeanmeldelser og tester. Produktene i våre tester rangeres basert på ekte kundeanmeldelser og eksterne tester fra troverdige nettsteder. Vurderingen på produktene settes basert på både kundeanmeldelsene og eksperttestene.

Rangeringen i våre tester er dynamiske. Etter hvert som testroboten henter inn nye kundeanmeldelser og tester, oppdateres produktene automatisk med ny rangering her hos oss. Samtidig tar vår testrobot hensyn til både pris og spesifikasjoner på produktene, slik at du enkelt skal kunne velge de beste produktene for deg.

Infiniti  R70

Infiniti R70

star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
4.4 av 5 basert på 176 anmeldelser

R70 er en romaskin designet for hjemmebruk, og den tilbyr en imponerende ytelse som ofte ses i mer kostbare modeller. Dette gjør den til et attraktivt alternativ for de som ønsker å trene effektivt hjemme.

Motstand og tilpasning

Romaskinen benytter en kombinasjon av luft- og magnetmotstand, noe som gir brukeren mulighet til å justere intensiteten etter eget ønske. Den robuste konstruksjonen sikrer en stabil treningsopplevelse, noe som er avgjørende for å oppnå gode resultater.

Funksjonalitet under trening

R70 er utstyrt med en informativ skjerm som viser viktige treningsdata som hastighet, tid, antall rotak og energiforbruk. Dette gjør det enkelt å overvåke fremgangen din mens du trener.

Kompakt og lett å flytte

Med en lett aluminiumsramme og transporthjul er R70 enkel å flytte rundt i hjemmet. Den kan også foldes sammen for å spare plass, noe som er ideelt for mindre rom.

Størrelse og sikkerhetsstandarder

Når den er i bruk, har R70 dimensjoner på 198 cm i lengde, 46 cm i bredde og 86 cm i høyde. Når den er sammenfoldet, måler den 96 cm i lengde, 37 cm i bredde og 143 cm i høyde. Den oppfyller også flere sikkerhetsstandarder, som EN957, CE og RoHS, noe som sikrer kvalitet og trygghet.

Concept2 RowErg

Concept2 RowErg PM5

Concept2
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
4.8 av 5 basert på 156 anmeldelser

RowErg fra Concept 2 har blitt en av de mest populære romaskinene i Norge. Den nyeste PM5-monitoren gir en forbedret brukeropplevelse og gjør denne modellen til et fremragende valg blant de beste romaskinene på markedet. Concept2 har opparbeidet seg et solid rykte for kvalitet gjennom mange års testing i anerkjente treningsmagasiner verden over, både når det gjelder ytelse og holdbarhet.

Motstand og Treningsopplevelse

Med et smart luftmotstandssystem tilpasser motstanden seg automatisk til intensiteten i treningen din. Dette gir en effektiv og skånsom roing, perfekt for både nybegynnere og mer erfarne brukere. PM5-monitoren leverer nøyaktige data om treningsøkten din, og presenterer informasjonen på en forståelig måte. Du kan også lagre treningsdata på en USB-minnepinne for enkel tilgang senere.

Design og Brukervennlighet

Monitoren har bakgrunnsbelysning, noe som gjør den lett å lese uansett lysforhold. Den justerbare skjermarmen lar deg tilpasse vinkelen på monitoren etter eget ønske. Ergonomiske håndtak gir et godt grep og en komfortabel opplevelse under roingen. Setet glir jevnt på en solid skinne, noe som sikrer en stabil og behagelig treningsøkt.

Oppdateringer og Støtte

For å få mest mulig ut av romaskinen, er det lurt å oppdatere programvaren til den nyeste versjonen. Det finnes omfattende instruksjoner på engelsk som veileder deg gjennom prosessen, slik at du kan dra nytte av de nyeste funksjonene og forbedringene.

Masterfit TP 900

Masterfit TP 900

Masterfit
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
4.8 av 5 basert på 113 anmeldelser

Masterfit TP900 Rower er en høyytelses romaskin, perfekt for treningsfasiliteter som skoler, hoteller og bedrifter. Den er utstyrt med et luftmotstandssystem som gir en jevn og intuitiv treningsopplevelse. Håndtaket har en gummibelagt overflate for et sikkert grep, og kjedet som forbinder håndtaket med motstanden er laget for langvarig bruk.

Plassbesparende og brukervennlig

Romaskinens design er optimalisert for skandinaviske rom, noe som gir en behagelig treningsopplevelse. Etter bruk kan maskinen deles opp i to deler uten behov for verktøy, noe som gjør den enkel å oppbevare. Den har mål på 138 cm i høyden, 83 cm i lengden og 71 cm i bredden.

Skreddersydde treningsøkter

Med ni motstandsnivåer kan du tilpasse treningsøktene etter eget behov. Den intuitive treningscomputeren lar deg enkelt velge mellom ulike visningsalternativer som avstand, kaloriforbruk og tid.

Variasjon i treningen

Maskinen tilbyr åtte forskjellige treningsprogrammer, inkludert intervalltrening og distansetrening, for å holde motivasjonen oppe. Hvert program er designet for å utfordre deg på ulike måter.

Avanserte funksjoner

Den bakgrunnsbelyste skjermen gir deg oversikt over tid, distanse, rotak og watt. I tillegg kan du overvåke pulsen ved å koble til et pulsbelte, og det er mulighet for å feste en mobiltelefon for underholdning under treningen. Batterinivået vises også, slik at du alltid er oppdatert på når det må byttes.

Abilica WinRower 2.0

Abilica WinRower 2.0

Abilica
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
4.4 av 5 basert på 72 anmeldelser

Abilica WinRower 2.0 er en romaskin som er ideell for de som ønsker å trene effektivt hjemme. Den er bygget med en robust ramme og en glideskinne i aluminium, som gir en stille og jevn bevegelse under trening.

Funksjoner og motstand

Maskinen har en elektronisk justerbar magnetmotstand, noe som gjør det enkelt å tilpasse intensiteten etter individuelle preferanser. Den medfølgende treningscomputeren er intuitiv og tilbyr 12 forhåndsdefinerte treningsprogrammer for å holde deg motivert.

Treningsopplevelse

En interessant funksjon er race-modusen, som tilfører en konkurransepreget vri til øktene. Den har også en trådløs pulsmottaker for å følge med på hjertefrekvensen under trening, og et pulsbelte kan brukes for mer presis overvåking, selv om dette må kjøpes separat.

Praktisk design

Etter treningen kan Abilica WinRower 2.0 enkelt foldes for oppbevaring. Den kompakte størrelsen, med mål på 95 cm lengde, 51 cm bredde og 150 cm høyde, gjør den lett å plassere i små rom.

Xebex  V2bt

Xebex V2bt

Xebex
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
4.3 av 5 basert på 62 anmeldelser

Xebex Romaskin V2BT er et utmerket valg for dem som ønsker å forbedre sin trening hjemme. Den er utstyrt med Bluetooth og Smart Connect, noe som gjør det mulig å koble til ulike apper for en mer engasjerende treningsopplevelse. Romaskinen er designet for å konkurrere med de mest anerkjente modellene på markedet, og har mange likheter med de beste alternativene tilgjengelig.

Avansert Motstandssystem

Romaskinen benytter et variabelt luftmotstandssystem som gir en realistisk roopplevelse. Dette systemet er populært blant eliteutøvere, ettersom motstanden øker i takt med intensiteten i treningen. Mange foretrekker denne typen motstand fremfor magnetiske eller vannbaserte alternativer.

Robust Konstruksjon

Xebex V2BT er laget for å vare, med en solid konstruksjon som har bestått strenge tester med over en million åretak. Den kan enkelt foldes sammen for oppbevaring og har hjul for enkel transport. Den er klar til bruk på bare noen sekunder, og datamaskinen slår seg automatisk på.

Interaktive Funksjoner

Med Bluetooth-funksjonalitet kan du enkelt koble til Kinomap for en mer dynamisk treningsopplevelse. Romaskinen har også en rustfri stålkjede og tilbyr 10 nivåer av luftmotstand. Pulsmottakeren Multi+ gir deg fleksibilitet til å bruke Bluetooth, ANT+ eller 5K, selv om sistnevnte kan være mindre stabil for høyere brukere.

Treningsprogrammer og Statistikk

Den innebygde datamaskinen har flere treningsprogrammer som Quick Start, racing, og intervall/tabata, samt mål for tid, distanse og kaloriforbruk. Den gir også nyttige data som tid per 500 meter, watt per åretak, puls og totalt antall åretak, noe som gir deg en omfattende oversikt over treningsøktene dine.

Abilica Premium Row 90

Abilica Premium Row 90

Abilica
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
4.8 av 5 basert på 47 anmeldelser

Abilica Premium Row 90 er en førsteklasses romaskin som kombinerer ytelse med stil, og passer utmerket for både profesjonelle idrettsutøvere og bedriftsbrukere.

Solid Byggekvalitet

Med en robust konstruksjon og et effektivt luftmotstandssystem, er denne modellen ideell for de som ønsker en seriøs treningsopplevelse. Den er designet med tanke på de spesifikke kravene i skandinavisk klima.

Variabel Motstand

Med hele ti motstandsnivåer, gir Abilica Premium Row 90 en stabil og holdbar opplevelse, perfekt for krevende treningsøkter. Hver roing er en kvalitetsopplevelse, uansett intensitet.

Intelligent Treningsmonitor

Den medfølgende datamaskinen lar deg sette personlige mål, med alternativer for nedtelling av distanse, kalorier eller tid. Den har også intervallfunksjoner og et intuitivt grensesnitt for enkel sporing av fremgang.

Kompakt Lagring og Tilkoblingsmuligheter

Romaskinen kan deles i to for enkel oppbevaring, noe som er ideelt for mindre områder. Den kan også kobles til Kinomap for interaktive treningsvideoer, eller D-Fit for å registrere treningsøktene dine.

Maksimal Brukervekt

Denne romaskinen har en maksimal brukervekt på 150 kg, noe som gjør den solid og pålitelig for de fleste brukere.

Masterfit W Rower 400

Masterfit W Rower 400

Masterfit
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
4.5 av 5 basert på 26 anmeldelser

Masterfit W Rower 400 er en robust romaskin som gir en opplevelse lik det å ro på åpent vann.

Naturlig roing

Med sitt innovative vannmotstandssystem gir denne maskinen en realistisk rofølelse, perfekt for hjemmetrening. Den glatte og konsistente motstanden gir deg en opplevelse som nærmer seg ekte roing.

Praktiske funksjoner

Maskinen har en skjerm med seks ulike funksjoner, slik at du kan følge med på og styre treningen din effektivt. Videre har den mulighet for tilkobling til kjente treningsapper som Fitshow og Kinomap, noe som kan heve treningsopplevelsen.

Ergonomisk design

Den komfortable utformingen gjør det enkelt å sitte godt, og de lange skinnene tilpasser seg personer av ulike størrelser. Uansett høyde eller kroppsbygning, vil du føle deg komfortabel gjennom hele treningsøkten.

Abilica Rower 40

Abilica Rower 40

Abilica
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
4.9 av 5 basert på 19 anmeldelser

Abilica Rower 40 er en solid romaskin som kombinerer kompakthet med funksjonalitet, perfekt for helkroppstrening hjemme. Den er utformet for å være plassbesparende, noe som gjør den ideell for mindre treningsområder.

Motstand og Tilpasning

Maskinen benytter både luft- og magnetmotstand, som gir en jevn og naturlig roopplevelse. Med åtte nivåer av magnetmotstand kan du enkelt tilpasse treningen til ditt ferdighetsnivå, noe som gir deg muligheten til å utfordre deg selv etter hvert som du blir sterkere.

Intelligent Treningsmonitor

Den har en integrert datamaskin som tilbyr åtte forskjellige funksjoner for å overvåke fremgangen din under trening. Den viser nyttig informasjon som tid, distanse, ro-tak, kaloriforbruk og pulsmålinger. For de som ønsker å fokusere på pulstrening, kan man bruke et pulsbelt som selges separat for trådløs overføring av data.

Brukervennlig Design

Med praktiske transporthjul er det lett å flytte Abilica Rower 40, og den kan enkelt foldes sammen for oppbevaring. Den veier 27 kg og tåler en maksimal brukervekt på 135 kg, noe som gir en trygg og stabil treningsopplevelse for de fleste brukere.

First degree fitness Apollo Plus

First Degree Fitness Apollo Plus

First Degree Fitness
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
4.9 av 5 basert på 16 anmeldelser

Apollo Plus fra First Degree er en innovativ romaskin som kombinerer et stilrent design med en forbedret motstand. Denne modellen gir deg en særegen treningsopplevelse, akkompagnert av en beroligende lyd fra vannet, som skaper en atmosfære av ro.

Materialer og Justerbar Motstand

Den er bygget med en robust kombinasjon av stål og ask, noe som ikke bare sikrer langvarig holdbarhet, men også gir et estetisk tiltalende utseende. Motstanden kan enkelt justeres ved hjelp av en dreieknapp plassert på tanken, og gir deg mulighet til å velge mellom fire forskjellige nivåer. Dette gir deg fleksibilitet til å justere intensiteten på treningen, enten du ønsker en lett oppvarming eller en mer krevende økt.

Optimalisert Treningsopplevelse

Apollo Plus gir deg omtrent 15 % mer motstand enn de vanlige modellene fra First Degree Fitness. Motstanden øker i takt med hastigheten, noe som gir en autentisk roopplevelse. Alle modellene er utviklet i samarbeid med erfarne roere for å gi deg en så realistisk opplevelse som mulig.

Kompakt og Plassbesparende

Dette treningsapparatet er ikke bare effektivt, men også plassvennlig. Når det ikke er i bruk, tar det minimalt med plass og kan enkelt lagres stående. I lagret tilstand har det en dybde på 54 cm, en bredde på 55 cm og en høyde på 213 cm, noe som gjør det til et utmerket valg for hjemmet.

inSPORTline Ocean

inSPORTline Ocean

inSPORTline
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
star-rating star-rating star-rating star-rating star-rating
4.3 av 5 basert på 12 anmeldelser

Utforsk en effektiv romaskin som er perfekt for hjemmebruk. Denne modellen fra inSPORTline er konstruert med solid stål for å sikre langvarig ytelse og stabilitet.

Justérbar motstand

Den magnetiske motstanden kan tilpasses med åtte forskjellige innstillinger, noe som gir deg fleksibilitet til å tilpasse treningsøktene etter dine behov og ferdigheter.

Plassbesparende design

Med en smart og kompakt utforming er denne romaskinen lett å lagre, noe som gjør den ideell for mindre treningsområder. Den forener effektivitet med enkel bruk for en best mulig treningsopplevelse.